Velkommen til Kaleidoskop.dk

Sorel

by admin - September 5th, 2011.
Filed under: Uncategorized.

Sorel støvler er et hit hvert år, da de er holdbare, varme og hvert år udkommer i moderigtige modeller. Sidste år blev de mere populære end nogensinde, og tendensen virker til at fortsætte. Støvlerne findes både til kvinder, mænd og børn, og selvom de ikke er de billigste sko på markedet, må man sige at prisen svarer til den kvalitet støvlerne er i. Sorel er et ældre mærke og det kan man godt se på deres nuværende kollektion der henter inspiration fra deres første modeller, og giver disse et vintage look. Man må dog være på vagt for de kopier der florerer, og hvis kvalitet må være en skuffelse sammenlignet med originalen. Hvis man ønsker at være sikker på at få fat i originalen, bør man følge det link først i bloggen.

Leave a Reply