Velkommen til Kaleidoskop.dk

Autohjælp

by admin - September 5th, 2011.
Filed under: Uncategorized.

Dansk autohjælp er en service der tilbyder at hjælpe hvis man skulle få problemer med sit køretøj når man er ude. Man sikres hurtig betjening og evt. reservekøretøj, så uheldet ikke rammer værre end det behøver.  De fleste kender ikke til anden form for Autohjælp end Falck, og tager derfor ikke til overvejelse om der mon kunne være penge at spare ved at vælge et andet firma. Der er flere ting at overveje, eks. selvrisiko, andre rabatter ved medlemskab af visse selskaber og selvfølgelig den service som selskabet tilbyder. Prisen kan jo godt sige noget om forskellige serviceydelser. Hvis man ønsker at sammenligne diverse muligheder er Autohjælp et godt sted at starte, hvorfra man kan blive navigeret videre til de forskellige firmaers hjemmesider,.

Leave a Reply