Velkommen til Kaleidoskop.dk

Teatre i København

by admin - August 30th, 2011.
Filed under: Uncategorized.

Kaleidoskop var et eksperimenterede teater med tre scener i København. Dette blev grundlagt i 1994 under navnet Københavneren med håbet om et anderledes teater bestående af dansk dramatik og eksperimenterende musikteater. Københavns kommune besluttede i 2008 at fjerne støtten til teatret, der af denne grund var nødsaget til at lukke ned.

Direktøren har nu valgt at fortsætte med Teater Camp X, der er en af de mange muligheder Københavnerne nu har for at gå i teatret. Camp X er beliggende på Frederiksberg med flere adresser, og beskriver sig selv som et Internationalt Samtidsteater.

Derudover kan Teater Grob anbefales. Disse kan beskrives som et teater der har en vision om at skabe forestillinger, der afspejler og perspektiverer vores samtid. Teater, hvor troværdigheden og nærværelsen er i højsædet og hvor tekst og iscenesættelse konstant søger at skabe de bedste betingelser for at publikum kan blive forført og ramt.

1 Response to Teatre i København

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply